HLONDA

Wnętrze showroomu sklepu z dziecięcym wzornictwem zaprojektowaliśmy tak, by ułatwić obcowanie z designem z jego oferty. Powstała przestrzeń ekspozycyjna, która buduje tło dla przedmiotów, nie konkurując z nimi o uwagę, ale dopełniając je. Kolorystyczną i materiałową konsekwencję projektu sklepu wyraźnie widać we wnętrzach zaplecza: jasnego biura, ciemnej kuchni i kontrastowej łazienki.

Hlonda - Studio Organic, Aga Kobus, Grzegorz Goworek
Hlonda - Studio Organic, Aga Kobus, Grzegorz Goworek
Hlonda - Studio Organic, Aga Kobus, Grzegorz Goworek
Hlonda - Studio Organic, Aga Kobus, Grzegorz Goworek
Hlonda - Studio Organic, Aga Kobus, Grzegorz Goworek
Hlonda - Studio Organic, Aga Kobus, Grzegorz Goworek
Hlonda - Studio Organic, Aga Kobus, Grzegorz Goworek

Najważniejsze informacje:

Hlonda - Studio Organic, Aga Kobus, Grzegorz Goworek
Hlonda - Studio Organic, Aga Kobus, Grzegorz Goworek