Carbon

By transforming the apartment, we moved away from the classic division of space. We demolished most walls, and as a result, the place gained a completely new energy. In the middle of the open space a cuboid was placed, in which we hid the utility room and the dressing room. The kitchen transitions smoothly into the living room and dining room, and the bedroom opens into a restful bathroom.

Projektowanie wnętrz Carbon - Studio Organic
Projektowanie wnętrz Carbon - Studio Organic

Flow.

We are against setting sharp borders, putting up barriers, creating divisions. We strive to make spaces communal, transitioning smoothly from one into the other, permeating, coexisting. Hence the connecting circle pattern often present in our projects, our predilection for enfilades, the use of numerous glassed-in and mirror surfaces.

Projektowanie wnętrz Carbon - Studio Organic
Projektowanie wnętrz Carbon - Studio Organic
Projektowanie wnętrz Carbon - Studio Organic
Projektowanie wnętrz Carbon - Studio Organic

Najważniejsze informacje:

Projektowanie wnętrz Carbon - Studio Organic
Projektowanie wnętrz Carbon - Studio Organic